Debatt: Mainstream og motstrøms – hva nå?

Debatt: Mainstream og motstrøms – hva nå?

De alternative mediene får stadig flere lesere, og sakene deres skaper ofte sterkt engasjement på sosiale medier. Hvorfor velger så mange å oppsøke alternative medier, og hva gjør de tradisjonelle mediene for å møte utfordringen? Og hvorfor sier redaktørforeningen ja til Rustad og Document.no, men nei til Lurås og Resett?

For å diskutere dette kommer Resett-redaktør Helge Lurås, fungerende leder i Norsk redaktørforening Hanna Relling Berg, Faktisk-redaktør Kristoffer Egeberg, BT-redaktør Øyulf Hjertenes og medieforsker Karoline Ihlebæk fra UiO. Debatten ledes av Audhild Gregoriusdotter Rotevatn, HiVo.

Helge Lurås, redaktør, Resett.
Hanna Relling Berg, Norsk redaktørforening.
Øyulf Hjertenes, redaktør, BT.
Kristoffer Egeberg, redaktør, Faktisk.
Karoline Ihlebæk, medieforsker ved Universitetet i Oslo. 
Debattleder: Audhild Gregoriusdotter Rotevatn, Høgskulen i Volda.