Bruk innsynsretten og finn gull

Bruk innsynsretten og finn gull

Regjeringen ønsker å innskrenke innsynsretten i kalenderen til offentlig ansatte. Thomas Frigård er leder av LLA graveprosjekt «Grave lokalt» og medlem av Pressens offentlighetsutvalg. Han kommer til Hauststormen for å snakke om hvorfor LLA og Dagbladet har satt i gang dugnaden #kalenderinnsyn for å beholde innsynsretten, og vil vise ferske eksempler på hva den kan avsløre. Han vil også vise eksempler på at systematisk bruk av offentlighetsloven som journalistisk verktøy gir deg gull.

Bio: Thomas Frigård er journalist i Raumnes, leder i LLAs graveprosjekt «Grave lokalt», medlem av Pressens offentlighetsutvalg og leder av Akershus Journalistlag. Han vant journalistprisen i Akershus Journalistlag i 2017, og fikk hederlig omtale under LLAs journalistpris i 2015, 2016 og 2017.