One Man Show

One Man Show

De har alle tatt steget ut i det ukjente og lansert egne, små mediehus. Felles for de alle er en solid mengde pågangsmot, en tro på at de kan utfordre etablerte aktører – og tallet 24. Hva skjer med journalistikken når hele mediehuset består 1-3 medarbeidere? Hvilke utfordringer har de møtt på og hva har de lært etter noen år i drift? Møt noen av dem som har hoppet i det på Hauststormen.

Kjetil Kolsrud var 16 år i Aftenposten, som reporter, leder for politisk avdeling, leder for økonomiredaksjonen og som redaksjonssjef for nyhetslinjen. Der sluttet han i 2014, før han jobbet tre år med politikk, juss og kommunikasjon i Delta og NHO. Han sa opp jobben og startet Rett24 i 2017.

Jonas Sætre er redaktør, daglig leder og medgründer av Stord24. Sætre har tidligere jobbet som nyhetsjournalist i blant annet NRK og Bergens Tidende.

Gard L. Michalsen er ansvarlig redaktør og direktør i E24 Dine Penger. Tidligere redaktør og gründer av Medier24, redaktør i Finnmarken, VOL.no og SortlandsAvisa.