ANTI-SKUP med BAdesKEN

ANTI-SKUP med BAdesKEN

Ikkje nok med at Ken André Ottesen skal lære oss korleis vi får lesarane over betalingsmuren. Fredag kveld vil han òg stå for ein underhaldande seanse med ANTI-SKUP.

Ein gong i året samlast norske journalistar på SKUP for å finne ut av kven som har laga landets viktigaste journalistikk. Men ærleg talt, dei sakene er det jo ingen som gidd å lese. Under ANTI-SKUP skal vi kåre landets 20 minst viktige og herlegaste nyheiter! Opplyst og eineveldig jury er Instagrams versjon av Flåklypa Tidende, norske lokalavisers enfant terrible, BAdesKen.

Bio: Ken Andre Ottesen er hovedvaktsjef i VG, med bakgrunn fra Bergensavisen og Oppland Arbeiderblad. Han har skrevet manus for blant annet Nytt på nytt og Anne-Kat, skriver Vredens Gnag i VG og står på scenen med satireshowet All Makt. Han er aktuell med boken «Ja, vi elsker», basert på instagramkontoen BAdesKen.